Strategisk samarbeid

Rammebetingelsene i vår bransje har endret seg mer og mer i retning av at alt konkurranseutsettes. Vi jobber derfor kontinuerlig med å utvikle selskapet, både operativt og strategisk.

Publisert 15.09.2023

Vi har derfor blitt en del av Norges ledende kjede av arbeids- og inkluderingsbedrifter, https://www.kopano.no/.

Vi vet at vi får til mer når vi jobber sammen. Ved å samle fagfolk med et sterkt ønske om å hjelpe, gir vi folk kunnskap og troen på seg selv – slik at de kan oppnå sin jobbdrøm. Vårt mål er å alltid tilby tjenestene som gir de beste forutsetningene for å lykkes i arbeidslivet. Vi har kompetansen, ambisjonene og størrelsen til å løse en av samfunnets største utfordringer: utenforskapet. Vår lokale tilstedeværelse og kollektive kraft lar oss drive frem endringer som gir et mer inkluderende samfunn.

I løpet av første halvår i år har Ressurs, sammen med våre kollegaer over hele landet, bidratt til å formidle 1591 personer i jobb eller utdanning. I 2023 vil Kopano-kjeden omsette for over to milliarder kroner og ha over 1 600 ansatte. Vi forvalter til sammen over 5 700 tiltaksplasser, og er vårt ansvar bevisst når det gjelder vårt samfunnsoppdrag.

Sammen skaper vi et arbeidsliv med plass og muligheter for alle.