Månedens samarbeidsbedrift mars 2024

Samarbeidsbedriften for mars er Flow – Coworking.

Vi i Ressurs er avhengige av samarbeidsbedrifter som ønsker å gi noen av våre deltakere sjansen til å lykkes i arbeidslivet. Våre veiledere rapporterer om en arbeidsgiver som strekker seg langt for at deltakere i arbeidsutprøving hos dem skal lære og kjenne på en mestringsfølelse.

Publisert 24.04.2024

Andreas Nilsen, Daglig leder Flow - Coworking og Elin Atladottir, jobbveileder hos Ressurs er godt fornøyd med samarbeidet

Daglig leder i Flow – Coworking liker å gi folk en sjanse. Det å lære og feile ligger tett opp til hverandre, og da kan man ikke si at folk ikke fortjener mer enn en sjanse i livet til å treffe på yrkesretning. Norge er avhengig av arbeidskraft, og vil ikke gå rundt dersom man ikke tilrettelegger for at flest mulig skal klare å stå i arbeid. Her har alle bedrifter et ansvar, sier Andreas Nilsen med et smil.

I tillegg til at de er flinke til å inkludere og gi deltakere muligheter hos Flow - Coworking, har bedriften har også deltatt på Jobbtreff hos Ressurs og holdt presentasjoner for våre jobbsøkere.

Vi gratulerer med prisen og ser fram til videre samarbeid!