Årets samarbeidsbedrift 2023

Coop Prix Håpet er kanskje ikke Tromsøs største matvarebutikk, men at de er butikken med størst hjerterom er vi ganske sikre på. Her viser både leder og ansatte varme og vilje til å gi alle en sjanse, og de har tro på at alle har muligheter til å kunne lykkes i arbeidslivet. Derfor har Coop Prix Håpet blitt kåret til årets samarbeidsbedrift 2023 av veilederne på Ressurs!

Publisert 22.12.2023

Øyvind Solset, Konstituert adm.dir hos Ressurs, deler ut diplom og blomster til de ansatte i årets samarbeidsbedrift Coop Prix Håpet

I mars ble Coop Prix Håpet kåret til månedens samarbeidsbedrift og i desember gikk de helt til topps i kåringen av årets samarbeidsbedrift, i skarp konkurranse med de andre bedriftene som har blitt kåret til månedens samarbeidsbedrift i 2023; Fagrent, Borgtun skole, Iteam, Musti, Kafe X og Tvibit.

Vi i Ressurs setter umåtelig stor pris på det tette samarbeidet vi har med næringslivet i Tromsø. Det er gjennom det gode samarbeidet med lokale bedrifter og deres evne og vilje til å være fordomsfrie, se muligheter og tenke mangfoldig at vi har mulighet til å lykkes med vårt arbeid med å skape gode og bærekraftige løsninger for enkeltpersoner og samfunnet. Sammen skaper vi arbeidskraft!

Vi takker Coop Prix Håpet og alle de andre samarbeidsbedriftene våre for godt samarbeid i 2023 og håper på fortsatt godt og fruktbart samarbeid i 2024!

Har din bedrift lyst til å samarbeide med oss i Ressurs? Ta kontakt på post@ressurstromso.no eller tlf 40 00 72 00