← Digitalt jobbsenter

Jobbsøknaden

Vi tilbyr nettbasert kurs i hvordan skrive en jobbsøknad. Du vil kunne delta på live-webinarer med en av våre instruktører og får tilgang til filmer, egenaktiviteter, feedback fra jobbveileder, med mer

Du og din veileder samarbeider i skriveprosessen, og du vil få hjelp til hvordan du skal fange interessen hos arbeidsgiver. Søknadene dine vil skreddersys til den enkelte stillingen du skal søke på.

Sjekk NAV sine beste tips og råd i utformingen av din jobbsøknad: Slik skriver du en interessant jobbsøknad

Se inspirasjonsfilm her

Åpen søknad

Det kan være en god idè å levere åpne jobbsøknader til bedrifter du er interessert i å jobbe for, men som ikke har utlyste stillinger. Se inspirasjonsfilmen her

Registrer din kompetanse

Ofte bruker bedrifter rekrutteringssystemer når de søker etter nye ansatte. Det er lurt å registrere seg og sin kompetanse, slik at du har laget deg en slik konto før drømmejobben dukker opp. Du oppretter din egen konto, som er gratis. Der legger du inn personalia, kompetanse og kontaktinformasjon. Du laster også opp for eksempel vedlegg som attester, vitnemål og evt. sertifikater.

Du kan lage din egen konto her:
Webcruiter

FISK1274

Sitat fra arbeidsgiver: "det er lett å se om kandidaten er interessert i vår bedrift, eller om dette er en generell søknad som sendes til mange".