← Digitalt jobbsenter

Finne og få jobben!

Hvordan ser arbeidsmarkedet ut, og hvor og hvordan finner du jobbene?

Våre veiledere samarbeider tett med både offentlige og private virksomheter, slik at du kan finne og få jobben som passer deg. Sammen med deg, utforsker vi dine muligheter, og ser den i sammenheng med arbeidsmarkedets behov og muligheter. Vi hjelper deg med å lage en personlig markedsplan, loser deg igjennom de ulike måtene å finne jobbene på. Vi utforsker også ditt eget personlige nettverk, for muligheter. Ressurs har også et stort nettverk av bedrifter som vi har samarbeidsavtaler med. Vi kontakter disse sammen med deg, hvis du anser de som interessante. Din veileder vil fortelle deg mer om hvem disse er.

Vi arrangerer også flere jobbtreff i våre lokaler og/eller digitalt som du har fri tilgang til. Vi inviterer inn arbeidsgivere som har rekrutteringsbehov, slik at de kan presentere jobbmuligheter for deg. Du vil kunne etablere kontakt direkte eller i etterkant.

Vi publiserer også alle stillinger vi får inn via vårt nettverk, som du finner i karriereportalen. Følg med der hver dag, da vi publiserer fortløpende.

Vi har laget en oversikt over ulike steder der ledige jobber annonseres:

Tromsø kommune

nav.no

NAV Jobblyst

Finn.no

Jobbnorge.no

Adecco